Troškintos daržovės su mėsa

Įvertinimas: 5 / 5

Ingredientai

2 šaukštai aliejaus;
1 sauja Briuselio kopūstų;
4 bulvės;
1 l daržovių sultinio arba vandens;
5 g druskos;
5 g pipirų;
250 g mėsos;
1 šaukštas mėsos prieskonių;
2 morkos;
2 paprikos (įvairių spalvų);
2 šaukštai pomidorų padažo;
5 g prieskoninių žolelių;
1 sauja šparaginių pupelių.

Gaminimas

Troškintuve sluoksniuojame: apačioje griežinėliais pjaustytos morkos, toliau kubeliais pjaustyta mėsa (gali būti ir vištiena su kaulu), beriame prieskonių, tada pjaustytos šparaginės pupelės, paprikos ir Briuselio kopūstai. Galima pagal skonį naudoti ir kitokias daržoves. Ant viršaus dedamos griežinėliais pjaustytos bulvės. Pilamas padažas: sumaišytas vanduo, aliejus ir pomidorų padažas su prieskoniais. Viskas pilama į troškintuvą. Ant patiekalo viršaus barstomos prieskoninės žolelės. Šaunam troškintuvą į orkaitę ir kepam apie 40 minučių.

Gairės: aliejus, Briuselio kopūstai, bulvės, daržovių sultinys, vanduo, druska, pipirai, mėsa, mėsos prieskoniai, morkos, paprikos, pomidorų padažas, prieskoninės žolelės, sparaginės pupelės.

Receptą atsiuntė: Mama.lt

Netikri balandėliai
Troškintos vištienos kepenėlės su ryžių garnyru
 
 
 
Velykinis triušis

Velykinis triušis

2 2 2 2 2

 

Triušieną, išmirkytą vandenyje su druska ir citrinos sultimis, išvirti su pipirais, lauro...

Gairės: Velykinis triušis, vyniotinis, svogūnas, druska, pienas, kiaušinis, citrina, bulvės.

 
PUSLAPIAI:
 
Į viršų