Žuvies apkepas

Įvertinimas: 0 / 5

Ingredientai

2 morkos;
700 g jūros lydeka;
200 g konservuotų kukurūzų;
200 g konservuotų žirnelių;
300 g ryžių;
200 g šparaginių pupelių;
truputis majonezo;
druska (pagal skonį);
juodieji pipirai (pagal skonį);
žuvies prieskoniai (pagal skonį).

Gaminimas

Gaminimas: Žuvį ištrinti žuvies prieskoniais, supjaustyti kiekvieną į tris dalis ir truputėlį apkepti apvoliojus miltais keptuvėje. Morkas supjaustyti kubeliais, šparagines šiaudeliais, ryžius išvirti. Į skardą sudėti apkeptą žuvį, ant jos sudėti virtus ryžius, o ant viršaus daržoves ir kepti 180 c karštumo orkaitėje, baigiant kepti uždėti tarkuotą sūrį ir uždėti majonezą ir dar pakepti, tol kol sūris išsilydys.

Gairės: morkos, jūros lydeka, konservuoti kukurūzai, konservuoti žirneliai, ryžiai, sparaginės pupelės, majonezas, druska, juodieji pipirai, žuvies prieskoniai.

Receptą atsiuntė: Mama.lt

Kiauliena su daržovėmis
Įdaryta cukinija
 
 
 
Velykinis triušis

Velykinis triušis

2 2 2 2 2

 

Triušieną, išmirkytą vandenyje su druska ir citrinos sultimis, išvirti su pipirais, lauro...

Gairės: Velykinis triušis, vyniotinis, svogūnas, druska, pienas, kiaušinis, citrina, bulvės.

 
PUSLAPIAI:
 
Į viršų