Žuvies užkepėlė

Įvertinimas: 0 / 5

Ingredientai

600 g bulvių;
70 g fermentinio sūrio;
400 g pangasijų filė;
1 raudonoji saldžioji paprika;
3 vidutinio dydžio svogūnai;
malti pipirai;
druska;
džiovinti žalumynai;
aliejus.

Gaminimas

Bulves smulkiai supjaustom, sumaišom su prieskoniais, apšlakstom aliejumi ir dedam į skardą, ant viršaus dedam ploną sluoksnį smulkiai pjaustytų svogūnų (galima pakepinti), sluoksnį pabarstytos prieskoniais žuvies (galima naudoti mėgstamą žuvį), sluoksnį pjaustytos saldžios paprikos, viską uždengiame folija (dar geriau būtų turėti indą su dangčiu) ir kepame 200 laipsnių orkaitėje apie 40 minučių, tada nuimame foliją, pabarstome tarkuotu fermentiniu sūriu ir dar dedame į orkaitę, kol viršus gražiai paruduos.

Gairės: bulvės, fermentinis sūris, pangasijų filė, saldžioji paprika, svogūnai, malti pipirai, druska, džiovinti žalumynai, aliejus.

Receptą atsiuntė: Mama.lt

Totorių "Azu"
Kiauliena su daržovėmis
 
 
 
Velykinis triušis

Velykinis triušis

2 2 2 2 2

 

Triušieną, išmirkytą vandenyje su druska ir citrinos sultimis, išvirti su pipirais, lauro...

Gairės: Velykinis triušis, vyniotinis, svogūnas, druska, pienas, kiaušinis, citrina, bulvės.

 
PUSLAPIAI:
 
Į viršų