Totorių "Azu"

Įvertinimas: 1 / 5

Ingredientai

6 skiltelės česnako;
daržovių sultinys;
100 g sviesto;
2 šaukštai pomidorų tyrės;
3 bulvės;
4 dideli kubeliais supjaustyti pomidorai;
400 g jautienos;
4 maži svogūnai;
3 rauginti agurkai.

Gaminimas

Jautiena supjaustoma gabaliukais ir pakepinama kartu su svogūnų griežinukais, sudedama į puodą, užpilama 0,5 l sultinio, sudedama pomidorų tyrė ar supjaustyti pomidorai (pasirinktinai), užbarstoma pipirų, pasūdoma ir troškinama 25 - 30 min. Bulvės stambiai supjaustomos, truputį apkepinamos, sudedamos į puodą, kur troškinama mėsa, sudedami kvadratėliais supjaustyti agurkai ir uždengus troškinama ant silpnos ugnies, kol bulvės suminkštės.

Tiekiama užbarsčius susmulkinto česnako ir petražolių lapelių.

Gairės: česnakas, daržovių sultinys. sviestas, pomidorų tyrė, bulvės, pomidorai, Jautiena, maži svogūnai, rauginti agurkai.

Receptą atsiuntė: Mama.lt

Vištiena su medaus padažu
Žuvies užkepėlė
 
 
 
Velykinis triušis

Velykinis triušis

2 2 2 2 2

 

Triušieną, išmirkytą vandenyje su druska ir citrinos sultimis, išvirti su pipirais, lauro...

Gairės: Velykinis triušis, vyniotinis, svogūnas, druska, pienas, kiaušinis, citrina, bulvės.

 
PUSLAPIAI:
 
Į viršų