Vištiena su medaus padažu

Įvertinimas: 5 / 5

Ingredientai

8 gabalėliai česnako;
3 šaukštai citrinos sulčių;
2 šaukštai krakmolo;
2 šaukštai medaus;
2 šaukštai miltų;
2 vnt. vištienos filė;
sojos padažas.

Gaminimas

Vištieną supjaustyti kubeliais, apibarstyti prieskoniais. sumaišyti miltus ir krakmolą, juose apvolioti mėsą. Mėsą apkepti keptuvėje (nepadauginkit aliejaus). Citrinos sultis, medų, soją, porą šaukštų aliejaus ir smulkiai pjaustytą česnaką sumaišyti (medų šiek tiek pašildyti, kad būtų lengviau maišyti), užpilti ant vištienos ir dar truputį pakepti. (padažą geriausia užpilti pačioje pabaigoje).

Patiekti su ryžiais.

Gairės: česnakas, citrinos sultys, krakmolas, medus, miltai, Vištienos filė, sojos padažas.

Receptą atsiuntė: Mama.lt

Apkepas su dešrelėmis ir sūriu
Totorių "Azu"
 
 
 
Velykinis triušis

Velykinis triušis

2 2 2 2 2

 

Triušieną, išmirkytą vandenyje su druska ir citrinos sultimis, išvirti su pipirais, lauro...

Gairės: Velykinis triušis, vyniotinis, svogūnas, druska, pienas, kiaušinis, citrina, bulvės.

 
PUSLAPIAI:
 
Į viršų