Kinietiška traški vištiena su saldžiarūgščiu padažu

Įvertinimas: 5 / 5

Ingredientai

Druska;
3 kiaušiniai;
3 šaukštai krakmolo;
1 kg vištienos krūtinėlės.

Gaminimas

Vištos krūtinėlė supjaustyti juostelėmis. Tešlą: kiaušinių baltymus, krakmolą ir druską išplakti. Fritiūrinėje ar puode įkaitinti aliejų. Vištos krūtinėlės gabaliukus pamirkyti tešloje ir dėti į įkaitusi aliejų, kepti kol apskrus (tik atsargiai dedant vištiena į aliejų, nes tešla labai greitai pučiasi ir prilimpa prie šakutės).

Pateikti su ryžiais ir saldžiarūgščiu Uncle Bens padažu.

Gairės: druska, kiaušiniai, krakmolas, Vištienos krutinėlė.

Receptą atsiuntė: Mama.lt

Varškės apkepas su ryžiais
Apkepas su dešrelėmis ir sūriu
 
 
 
Velykinis triušis

Velykinis triušis

2 2 2 2 2

 

Triušieną, išmirkytą vandenyje su druska ir citrinos sultimis, išvirti su pipirais, lauro...

Gairės: Velykinis triušis, vyniotinis, svogūnas, druska, pienas, kiaušinis, citrina, bulvės.

 
PUSLAPIAI:
 
Į viršų