Faršo krepšeliai

Įvertinimas: 5 / 5

Ingredientai

500 g faršo;
1 morka;
1 paprika;
100 g sūrio;
1 svogūnas;
druska;
prieskoniai;
pomidorų padažas;
daržovės pagal skonį: bulvės, cukinijos, baklažanai.

Gaminimas

Faršą paruošti kaip kotletams. Daržoves supjaustyti ir pakepti keptuvėje.
Iš faršo suformuoti "krepšelius"- kad būtų galima dėti įdarą. "Krepšelius" sudėti į skardą, į juos sudėti paruoštą įdarą, ant viršaus užtarkuoti sūrio. Kepti orkaitėje apie 30 min, 190 laipsnių temperatūroje. Patiekti su bulvėmis, daržovėmis ar ryžiais.

Gairės: faršas, morka, paprika, sūris, svogūnas, druska, prieskoniai, pomidorų padažas, daržovės.

Receptą atsiuntė: Mama.lt

Lašiša su agurkais ir krapais
Vištiena gabaliukais
 
 
 
Velykinis triušis

Velykinis triušis

2 2 2 2 2

 

Triušieną, išmirkytą vandenyje su druska ir citrinos sultimis, išvirti su pipirais, lauro...

Gairės: Velykinis triušis, vyniotinis, svogūnas, druska, pienas, kiaušinis, citrina, bulvės.

 
PUSLAPIAI:
 
Į viršų