samčio užrašai

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „samčio užrašai“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „samčio užrašai“.

Odetos maltos mėsos zrazus girs visa šeima: receptą verta turėti

„Šiuos zrazus pamenu iš vaikystės, kai ko gero nė viena šventė ar gedulingi pietūs neapseidavo be jų. Močiutė netgi kviesdavo šeimininkes, kad didesniam giminių susibėgimui paruoštu maistą ir visada būdavo šis patiekalas. Būtina į juos įdėti kmynų, nes jie priduoda puikų skonį. Nors tikrieji zrazai yra gaminami iš jautienos kaip suktinukai, bet šie buvo greitesnis jų variantas, toks ale tinginių“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.
2024-03-01

Ši Odetos sriuba taps mėgstamiausia: vienos lėkštės nepakaks

„Dažnai mano namuose būna gaminama iš likučių, o jie puikiai tinka troškiniams arba sriubom. Pas mus ir vieno, ir kito būna dažnai namuose, nes tiek sriubas, tiek troškinius mėgstame visi“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta. Reikės: 400 g vištienos faršo; 1 didelė morka; 1 svogūnas; 4 skiltelės česnako; 5 pievagrybiai; 3 šaukštai lydyto sūrelio; 1.5 l vištienos sultinio. Sriubos receptas Vištienos faršą pakepiname keptuvėje, kol apskrus iš visų pusių.
2023-01-02

Tinklaraštininkė pasidalino aukso vertės patarimu: išvengsite ašarų virtuvėje

TV3 kulinarinėje laidoje „La Maistas“ virtuvėje sukosi ir tinklaraštininkė Odeta Jackytė-Kudopčenkienė. Ji – tinklaraščio „Samčio užrašai“ šeimininkė. Odeta kulinarine patirtimi ir receptais dalinasi savo tinklaraštyje, įvairiuose kulinariniuose portaluose ir žurnaluose. Odeta – už skanų ir paprastą maistą, kurį nesunkiai kiekvienas gali paruošti savo namuose. Šįkart laidoje pagrindiniu patiekalų akcentu tapo silkė.
2019-12-10
REKLAMA
REKLAMA
Į viršų