• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Pietums, o gal vakarienei rekomenduoju išsikepti kotletukų. Taip, kotletukai išties kitokie nei mes įpratę kepti, nes jie su varške. Patarčiau visus komentuojančius susilaikyti nuo neigiamų komentarų! Galiu patikinti, kad varškės šiuose kotletukuose nepajusite. Kotletukai yra ne tik labai gardūs, bet ir purūs, sultingi su traškia plutele“, – sako tinklaraštininkė Audronė.

„Pietums, o gal vakarienei rekomenduoju išsikepti kotletukų. Taip, kotletukai išties kitokie nei mes įpratę kepti, nes jie su varške. Patarčiau visus komentuojančius susilaikyti nuo neigiamų komentarų! Galiu patikinti, kad varškės šiuose kotletukuose nepajusite. Kotletukai yra ne tik labai gardūs, bet ir purūs, sultingi su traškia plutele“, – sako tinklaraštininkė Audronė.

REKLAMA

Reikės: 400 gr. vištienos šlaunelių ir krūtinėlių filė faršo, 100 gr. varškės (9%), 2 kiaušinių, svogūno, vištienos prieskonių, pipirų ir druskos, džiūvėsėlių, aliejaus kepimui.

GAMINIMAS

Vištienos faršą sumaišiau su varške, įmušiau kiaušinius, įdėjau smulkintą svogūną ir prieskonius. Išmaišiau.

Iš paruoštos masės formavau kotletukus, juos pamirkiau džiūvėsėliuose ir iškepiau keptuvėje su trupučiu aliejaus.

Kotletukai iškepti, belieka pasirinkti garnyrą.

Šaltinis: Gamink su Audrone

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų