• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kulinarinės laidos „Skaniai ir paprastai“ virtuvės šefas Gediminas Endriukaitis pademonstravo, kaip namuose pasigaminti klasikinį mėsainį. Ir ne bet kokį – užpildyti skonių paletę padės rūkytos šoninės džemas.

Kulinarinės laidos „Skaniai ir paprastai“ virtuvės šefas Gediminas Endriukaitis pademonstravo, kaip namuose pasigaminti klasikinį mėsainį. Ir ne bet kokį – užpildyti skonių paletę padės rūkytos šoninės džemas.

REKLAMA

Šoninės džemui paruošti reikės:

1. 500 g karšto rūkymo šoninės;

2. 2 svogūnų;

3. 2 š. sviesto;

4. 2 š. alyvuogių aliejaus;

5. 100 g rudojo cukraus;

6. 100 g klevų sirupo;

7. 100 g balzaminio acto.

Pikantiškam majonezui paruošti reikės:

1. ½ stiklinės majonezo;

2. 1 š. Dižono garstyčių;

3. 2 š. tarkuoto saldaus svogūno;

4. 2 š. Sriracha padažo;

5. 1 štl. Vorčesterio padažo.

Burgeriui paruošti reikės:

1. Maltos jautienos;

2. Druskos;

3. Juodųjų pipirų;

4. Sviestinių bandelių;

5. Sviesto;

6. Pomidorų;

7. Salotų;

8. Brandinto čederio sūrio;

9. Šoninės džemo;

10. Pikantiško majonezo.

Kaip gaminti burgerį, žiūrėkite vaizdo siužete, esančiame straipsnio pradžioje.

Laidą „Skaniai ir paprastai“ žiūrėkite kiekvieną šeštadienį 9:00 per TV3 televiziją.

VISĄ LAIDĄ ŽIŪRĖKITE ČIA:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų