• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto citrinų (marinatui)
  • 3 česnakų (marinatui)
  • 2 valgomieji šaukštai medaus (marinatui)
  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų vištos filė
  • 70 gramų sūris
  • šiek tiek čili pipirų (prieskonių, marinatui)
  • šiek tiek kečupo

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto citrinų (marinatui)
  • 3 česnakų (marinatui)
  • 2 valgomieji šaukštai medaus (marinatui)
  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų vištos filė
  • 70 gramų sūris
  • šiek tiek čili pipirų (prieskonių, marinatui)
  • šiek tiek kečupo

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos krūtinėlę perpjauname išilgai, pamarinuojame per naktį. Supjaustome svogūną žiedais, išdėliojame ant vištienos, apkepame apie 20 min. (180 laipsnių) uždengę folija, tuomet folija nuimame, išdėliojame petražoles, apibarstome tarkuotu sūriu, papuošiame kečupu ir baigiame kepti. Valgome su mėgiamu garnyru. Skanaus!!!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų