• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 1 vienetas česnakų (skiltelė)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 10 vienetų obuolių (džiovintos skiltelės)
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 10 vienetų krevečių be kevalo (karališkosios)
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas žaliųjų citrinų
  • 12 vienetų kinkanų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sausoje keptuvėje sudėkite kinkanus, apibarstykite cukrumi ir apskrudinkite. Po to įpilkite šiek tiek vandens ir 5 min. pavirkite keptuvėje. Išgriebkite ir nusausinkite. Pakepinkite krevetes su smulkintu česnaku aliejuje. Citriną nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Ant medinių iešmelių suverkite kinkanus, krevetes, obuolius, citrinas.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų