• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Į TV3 eterį sugrįžęs legendinis šefas Robertas Ščesnavičius kiekvieną sekmadienį, 10:30 val., kviečia žiūrovus pamatyti gardžiausius receptus laidoje „Su Robertu lengviau“.

Į TV3 eterį sugrįžęs legendinis šefas Robertas Ščesnavičius kiekvieną sekmadienį, 10:30 val., kviečia žiūrovus pamatyti gardžiausius receptus laidoje „Su Robertu lengviau“.

REKLAMA

Kas kartą žiūrovai išvys dvi laidos rubrikas – „Kulinarinį detektyvą“ bei „Vasaros hitą“.

Pirmojoje Roberto pagaminto patiekalo paragavę žmonės bandys atspėti, iš kokių ingredientų jis susideda. Šįkart virtuvės šefas gamino užkandukus su bananais, kelių rūšių sūriu ir vytintu tunu.

Antrosios rubrikos metu Robertas žiūrovus supažindins su patiekalais, tinkančiais karštoms vasaros dienoms. 

Užkandukai su bananais, kelių rūšių sūriu ir vytintu tunu

Jums reikės:

  • 1,5 banano;
  • 80 g tarkuoto parmezano sūrio;
  • 100 g mazdam sūrio;
  • 3 v. š. filadelfija ar kito minkšto sūrio;
  • rausvųjų pipirų ir Tasmanijos uogų mišinio pagal skonį;
  • druskos pagal skonį;
  • 100 g vytinto tuno;
  • mėtų lapelių;
  • 50 g pekano riešutų.

REKLAMA
REKLAMA

Gamybos eiga:

Bananus nulupame, sudedame į indą, sutriname medine mentele, po to – ranka, kad būtų vientisa masė.

Suberiame tarkuotą Jums patinkantį kietąjį sūrį, smulkia tarka sutarkuojame mazdam sūrį, sudedame filadelfija ar kitą panašų minkštą sūrį, beriame rausvųjų pipirų ir Tasmanijos uogų mišinio pagal skonį, kruopščiai išmaišome.

REKLAMA

Susmulkiname vytintą tuną: pirmiausia, supjaustome juostelėmis, o po to – mažais kubeliais. Supjaustome keletą lapelių mėtos ir sudedame į tą patį indą.

Dedame į turimas tešlos formeles ir dekoruojame nedideliais mėtų lapeliais bei pekano ar kuriais kitais Jūsų mėgiamais riešutais. Skanaus!

„Su Robertu lengviau“ – sekmadieniais, 10:30 val., tik per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų