• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Į TV3 eterį sugrįžęs legendinis šefas Robertas Ščesnavičius kiekvieną sekmadienį, 10:30 val., kviečia žiūrovus pamatyti gardžiausius receptus laidoje „Su Robertu lengviau“.

Į TV3 eterį sugrįžęs legendinis šefas Robertas Ščesnavičius kiekvieną sekmadienį, 10:30 val., kviečia žiūrovus pamatyti gardžiausius receptus laidoje „Su Robertu lengviau“.

REKLAMA

Kas kartą žiūrovai išvys dvi laidos rubrikas – „Kulinarinio detektyvo“ bei „Vasaros hito“.

Pirmojoje Roberto pagaminto patiekalo paragavę žmonės bandys atspėti, iš kokių ingredientų jis susideda. 

Antrosios rubrikos metu Robertas žiūrovus supažindins su patiekalais, tinkančiais karštoms vasaros dienoms.

Vieno kąsnio užkandėlė su dviejų rūšių sūriais ir pistacijų riešutais  

Jums reikės: 

  • 50 g pistacijų; 
  • 150 g ožkų sūrio su pistacijomis; 
  • 150 g ožkų sūrio;  
  • 100 g svogūnų džemo; 
  • 10 g figų esencijos; 
  • 12 vnt. vaflinių krepšelių; 
  • žiupsnelio sezamo sėklų papuošimui.  

REKLAMA
REKLAMA

Į smulkintuvą suberiame pistacijas ir tolygiai susmulkiname. Tuomet sudedame sūrį su pistacijomis, ožkų sūrį bei svogūnų džemą.

REKLAMA

Viską sublenderiuojame ir masę sudedame į pasiruoštas formeles. Robertas naudojo vaflinius krepšelius, Jūs gi galite pasirinkti Jums labiausiai patinkančius.  

Paskutinis akcentas:  sezamo sėklos. Jomis pabarstome kiekvieną krepšelį atskirai. Skanaus!  

„Su Robertu lengviau“ – sekmadieniais, 10:30 val., tik per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų