• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Į TV3 eterį sugrįžęs legendinis šefas Robertas Ščesnavičius kiekvieną sekmadienį, 10:30 val., kviečia žiūrovus pamatyti gardžiausius receptus laidoje „Su Robertu lengviau“.

Į TV3 eterį sugrįžęs legendinis šefas Robertas Ščesnavičius kiekvieną sekmadienį, 10:30 val., kviečia žiūrovus pamatyti gardžiausius receptus laidoje „Su Robertu lengviau“.

REKLAMA

Kas kartą žiūrovai išvys dvi laidos rubrikas – „Kulinarinį detektyvą“ bei „Vasaros hitą“.

Pirmojoje Roberto pagaminto patiekalo paragavę žmonės bandys atspėti, iš kokių ingredientų jis susideda. Šįkart virtuvės šefas gamino krevetes pataluose. 

O antrosios rubrikos metu Robertas žiūrovus supažindins su patiekalais, tinkančiais karštoms vasaros dienoms. 

Krevetės pataluose

Jums reikės: 12 vnt. karališkų tigrinių krevečių; 

5 g petražolių; 

10 g smulkinto česnako; 

2 v. š. saldžiarūgščio padažo; 

1 v. š. teriaki padažo; 

20 g „Old Amsterdam“ sūrio; 

100 g katafi tešlos; 

12 vnt. šalavijo lapelių. 

Gamybos eiga: krevetes perpjauname pusiau, bet ne iki galo. Kuo smulkiau sukapojame petražoles ir sudedame į indelį su smulkintu česnaku.

 

Užpilame saldžiarūgščio ir teriaki padažų. Išmaišome. Patepame krevetes.

Pailgomis juostelėmis supjaustome „Old Amsterdam“ arba kurį kitą, kiek kietesnį fermentinį sūrį, ir po juostelę dedame į įpjautas krevetes.

Imame katafi tešlą, atskiriame šiek tiek kiekvienai krevetei, dedame šalavijo lapelį ir gražiai suvyniojame.

Kepame 15-20 min. 180 laipsnių temperatūroje. 

Viskas, užkandis baigtas! Skanaus!

„Su Robertu lengviau“ – sekmadieniais, 10:30 val., tik per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų