• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Kurią tai dieną gaminau pikantiškas salotas. Kadangi salotų liko, sumąsčiau jas įsukti į tortilijas. Gavosi superiniai pikantiški suktinukai, kurie ne tik gardūs, bet ir puikiai žiūrisi patiekti ant stalo. Kaip manote, ar tokie suktinukai tiktų ant šventinio stalo? Man atrodo, kad visai tiktų, o jūsų nuomonės lauksiu komentaruose“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Kurią tai dieną gaminau pikantiškas salotas. Kadangi salotų liko, sumąsčiau jas įsukti į tortilijas. Gavosi superiniai pikantiški suktinukai, kurie ne tik gardūs, bet ir puikiai žiūrisi patiekti ant stalo. Kaip manote, ar tokie suktinukai tiktų ant šventinio stalo? Man atrodo, kad visai tiktų, o jūsų nuomonės lauksiu komentaruose“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 200 gr fermentinio sūrio, 3–4 kiaušinių (kietai virtų), 4–5 skiltelių česnako, smulkintų laiškinių česnakų (džiovintų), pipirų ir druskos (pagal poreikį), majonezo.

Lavašo suktinukų receptas

Sūrį, kiaušinius, česnaką sutarkavau burokine trintuve, pagardinau prieskoniais, majonezu ir išmaišiau.

Ant tortilijos uždėjau sluoksnį pikantiškų salotų ir susukau.

Susuktas tortilijas palikau šaldytuve ~1 val. ir paskui supjausčiau gabaliukais.

Suktinukus papuošiau, pagardinau alyvuoge. Skanaus!

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų