REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
„X faktorius“

Šį vakarą per TV3 televiziją – populiariausias Lietuvoje muzikos šou „X faktorius“. Jame pasirodys negalintys gyventi be muzikos. Vienas iš tokių – kaunietis Paulius Mscichauskas. Jis – architektas, muzikantas, grupės „Only Once“ narys.

6

Šį vakarą per TV3 televiziją – populiariausias Lietuvoje muzikos šou „X faktorius“. Jame pasirodys negalintys gyventi be muzikos. Vienas iš tokių – kaunietis Paulius Mscichauskas. Jis – architektas, muzikantas, grupės „Only Once“ narys.

REKLAMA

Ši grupė „X faktoriaus“ gerbėjams turėtų būti girdėta. Rokeriai dalyvavo „X faktoriuje“ 2016 metais ir jiems sekėsi puikiai. Ir nors grupės ašis buvo vokalistas Adomas, tačiau Paulius taip pat sugebėjo sužibėti scenoje. Vieno tiesioginio šou finalo metu, jis uždainavo ir paliko teisėjus be žado.

„Praeitą kartą mes grojome roką, tai ką mes galime su tomis gitaromis ten nuveikti. Daugiausiai dainavo Adomas, nes jis yra pagrindinis „Only Once“ vokalistas. Pagalvojau, gal nori žmonės nori mane daugiau išgirsti“, – sako vaikinas.

Kiekvieną antradienį jis keliauja į karaokė. Visas roko dainas, kurias norėjo padainuoti, jau padainavo. Paulius neslepia – tai jam atsibodo, visos dainos sudainuotos. Todėl vaikinas nusprendė šiek tiek praplėsti savo muzikinį skonį.

REKLAMA
REKLAMA

„Po „X faktoriaus“ man pradėjo patikti popsas. Šiuo metu aš groju dviejose grupėse. Viena yra metalo grupė, kuri vadinasi „Clockwork Creep“, o kita „Only Once“, – pasakoja šou dalyvis. Pirmoji grupė – tai metalo muzikos atstovai, dažniausiai grojantys Pauliaus kūrybos dainas. Todėl, pasak pašnekovo, nelabai tinka populiariosios muzikos scenai.

REKLAMA

Paulius sako, kad grupės nariai neprieštarauja jo sprendimui žengti į „X faktorių“ kaip vokalistui ir jį labai palaiko. Vienas iš grupės narių atvyko vaikiną palaikyti ir galbūt pasidžiaugti už būsimą sėkmę. „Aš pažadu, kad žiūrovai kaifuos. Tiesiog, kai žiūrės į mane. Net veidai sudrėks, kaip jie kaifuos...“, – juokdamasis žada sunkiosios muzikos atstovas.

Dalyvių pasirodymus komentuoja Justė Arlauskaitė-Jazzu, Marijus Mikutavičius, Saulius Prūsaitis ir Saulius Urbonavičius-Samas. Teisėjai sprendžia, kas yra vertas keliauti toliau, į kitą projekto etapą.

REKLAMA
REKLAMA

Scenoje Paulius atliko Anglijos roko grupės „Muse“ dainą. Itin energingas vaikino pasirodymas užvedė ne tik žiūrovus, bet ir teisėjus. S. Urbonavičius-Samas plojo ir šaukė atsistojęs, o M. Mikutavičius šoko užlipęs ant kėdės. „Kaip senais gerais laikais, kai dar buvau jaunas“, – stovėdamas ant scenos kalbėjo Paulius.

„Grąžinai jaunystę, kurią, gyvatė, laikas buvo paėmęs“, – po pasirodymo kalbėjo M. Mikutavičius.

„Toks nesuvaidintas rokenrolas... Noriu su tavimi būti kiekvieną dieną“, – sakė J. Arlauskaitė-Jazzu.

„Idealiai pasirinktas „gabalas“, idealiai suskambėjo vokalas, idealiai supranti, kaip išspausti iš viso to. Ir pozityvas – geras rokenrolas, šviesus. Ačiū tau“, – sakė S. Urbonavičius-Samas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Jau dabar galėtumei eiti dirbti į miuziklus. Labai stiprus personažas. Nustebinai mane savo vokaliniais sugebėjimais. Man gal šiek tiek nepatinka, kad durnių įjungęs“, – sakė S. Prūsaitis.

„O aš galvoju, kad gerai būti įjungus durnių. Geriau turėti durnių ir kartais jį įjungti ir išjungti, nei durniaus neturėti. Sakei, kad atėjai čia pasilinksminti. Tai geras dalykas – kai tu linksminiesi ir kiti linksminasi“, – dalyvį apgynė M. Mikutavičius.

„X faktorius“ sekmadieniais, 19.30 val. Per TV3 televiziją.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų