Rūšiuoti pagal: NAUJAUSI | POPULIARIAUSI | GERIAUSIAI ĮVERTINTI
Agurkų mišrainė
Agurkus ir svogūnus supjaustome kubeliais, užpilame likusiais produktais, išmaišome ir paliekame 5... |
Vyriškos salotos
Jautienos širdį arba kiaulienos liežuvius verdame ne mažiau kaip 2 val. Pievagrybius supjaustome... |
Graikiškos salotos
Pomidorus nuplauti, nusausinti ir supjaustyti skiltelėmis. Agurką nuplauti, nulupti ir supjaustyti kubeliais.... |
Sluoksniuota mišrainė
Sviestą užšaldyti šaldiklyje. Kiaušinius kietai išvirti, tada trynius atskirti nuo... |
Kinietiška traški vištiena su saldžiarūgščiu padažu
Vištos krūtinėlė supjaustyti juostelėmis. Tešlą: kiaušinių baltymus, krakmolą ir druską... |
Vaisių salotos
Bananą supjaustyti griežinėliais, obuolį kubeliais; vynuoges pusiau ir greipfrutą kuo smulkiau. Viską... |
Obuolių ir silkės salotos
Silke susmulkiname norimo dydžio (geriausiai būtų pjauti skersai kas 0,5cm), supjaustome nuluptą ir be sėklų obuolį,... |
Duonos ir pupelių mišrainė
Duonos, sūrio ir pupelių reikia dėt po vienoda dalį. Įdėti smulkiai pjaustyto česnako ir majonezo. Viska... |
Mišrainė su graikiniais riešutais
Paimame gilią salotinę. Svogūną supjaustome griežinėliais ir jį pora valandų pamarinuojame užpylę rūgščiu... |
Mišrainė „Vėlykinis paukščių lizdas"
Nuplautas ir nuluptas bulves reikia supjaustyti plonais šiaudeliais ir gerai nuplauti tekančiame vandenyje,... |
Dėdės Rudenėlio salotos
Raugintus kopūstus sudedame į dubenį, supjaustome svogūną, sutarkuojame du virtus vidutinio dydžio burokėlius ir... |
Moliūgų mišrainė žiemai
Daržoves pjaustyti stambiai, kad išliktų traškios tik čili pipiriuką labai smulkiai,dedame į puodą ir... |
Salotinis „Gulbių ežeras"
Pirmiausia gaminamas padažas. Po kelis žalumynus reikia pasilikti papuošimui. Šiek tiek pasūdytame... |
Vakuotos šparaginės pupelės
Į puodą pripjaustyti šparaginių pupelių, sudėti visus produktus išskyrus actą. Pavirti 5 minutes... |
PUSLAPIAI: