Rūšiuoti pagal: NAUJAUSI | POPULIARIAUSI | GERIAUSIAI ĮVERTINTI
Salotos su triušiena ir mandarinais
Triušienos mėsą reikia išvirti, druskos įdėti pagal skonį. Išvirtą mėsą, mandarinus ir ananasus... |
Vištienos salotos su ananasais
Vištienos krūtinėlę išvirti ir supjaustyti kubeliais. Ananasus supjaustyti kubeliais, žirnelius... |
Tuno salotos
Kietai išvirkite kiaušinius. Nuplaukite ir nusausinkite salotų lapus, suplėšykite juos... |
Pusrytinės gaivios salotos
Smulkintus kubeliais vaisius sumaišyti su varške. Pagal skonį galima apsibarstyti cukrumi. Puikios... |
Ryžių salotos
Išvirti ir ataušinti ryžius. Kubeliais supjaustyti krabų lazdeles. Ryžius, supjaustytas krabų lazdeles... |
Salotos su lino sėklomis
Kininį grybą užpilti verdančiu vandeniu, palaikyti 30 min. Iš visų ingridientų pagaminti padažą. Salotų lapus... |
Krevečių salotos su kriaušėmis
Krevetes perpilkite šaltu vandeniu ir nusausinkite. Nuplautas ir nuluptas kriaušes supjaustykite... |
Meksikiečių salotos
Visus produktus išplakame ir gauname marinatą. Išvalome krevetes. Jas užpilame paruoštu... |
Nuostabiosios salotos
Ananaso griežinėlius nuvarviname, supjaustome mažais gabalėliais. Nuplautą ir išvalytą papriką ir pomidorą... |
Itališko akcento gaivios salotos
Agurką ir paprikas supjaustyti kubeliais, alyvuoges perpjauti pusiau ir viską sumaišyti. Įpilti alyvuogių... |
Salotos su grūdėta varške
Supjaustome pomidorus, agurką ir svogūną. Supjaustytas daržoves beriame į salotinę. Iš kukurūzų skardinės... |
Žuvies salotos
Sūdytame vandenyje išviriame makaronus. Žuvį supjaustome mažais gabalėliais. Nulupame ir supjaustome... |
Liežuvio salotos su cukinija ir pievagrybiais
Pagrindas yra liežuvis, pievagrybiai, cukinija ir agurkai, ridikėliai. Pjaustyti reikėtų didesniais gabaliukais... |
"Kur ne kur žaliuoja jau"
Agurkai ir pomidorai bei kiaušinis supjaustoma mažais gabaliukais, priberiama kukurūzų, uždedama majonezo,... |
PUSLAPIAI: