Tiršta jautienos sriuba

Įvertinimas: 0 / 5

Ingredientai

Jautienos gabalėlis;
taukai;
svogūnai;
česnakai;
kmynai;
pomidorų tyrė arba padažas;
bulvės.

Gaminimas

Jautieną supjaustyti kvadrateliais, pakepinti su taukais, kai gražiai apkeps padruskinti, apibarstyti smulkiai supjaustytais svogūnais, išspausti čenakus, suberti kmynus, užpylti pomidorų tyrę ir verdančiu vandeniu, patroškinti kol mėsa suminkštės. Po pusvalandžio sudėti supjaustytas kvadrateliais bulvės,užpilti vandens, kad apsemtų, įdėti dar pomidorų tyrės, patroškinti. Troškinukas patogus tuo, kad galima jo pagaminti daugiau, užšaldyti troškintą mėsą, o prieš gaminimą tiesiog sudėti bulvės, pomidorų tyrę ir patroškinti.

Gairės: Jautienos gabalėlis, taukai, svogūnai, česnakai, kmynai, pomidorų tyrė, bulvės.

Receptą atsiuntė: Valstietis.lt

Žuvienė su bulvėmis
Aštri sriubytė
 
 
 
Aštri vištienos sriuba

Aštri vištienos sriuba

2 2 2 2 2

 

Į karštą vandenį užmerkiame baltuosius kinietiškus "Fungus" grybus.Kokiam pusvalandžiui....

Gairės: Vištienos filė, svogūnas, lauro lapai, juodieji pipirai, druska, jūros kopūstai, jalapeno pipirai.

 
Daržovių sriuba su pievagrybiais

Daržovių sriuba su pievagrybiais

2 2 2 2 2

 

 Užvirinti puode vandenį, bulves nuskusti ir supjaustyti kubeliais, kopūstą sutarkuoti per burokinę trintuvę,...

Gairės: morkos, kopūstas, bulvės, pievagrybiai, svogūnas, aliejus, druska, lydytas sūrelis.

 
Raudonoji jūra lėkštėje

Raudonoji jūra lėkštėje

2 2 2 2 2

 

 Pirmiausia trumpai nuviriname (5 min) vištienos blauzdeles, kad nueitų visi nešvarumai ir...

Gairės: vanduo, virtas burokėlis, perlinės kruopos, vištienos blauzdelės, druska, pipirai, sviestas, svogūnas, bulvės, pomidorų padažas, grietinė.

 
PUSLAPIAI:
 
Į viršų