Taupi, sveika ir gardi sriuba

Įvertinimas: 5 / 5

Ingredientai

5 bulvės;
druska;
300 g faršo (kiaulienos ar jautienos);
1 kopūstas;
2 lauro lapai;
2 morkos;
1 svogūnas.

Gaminimas

Morkas, bulves nulupame, nuplauname. Bulves supjaustome kūbeliais, morkas sutarkuojame burokinę tarka. Kopūsto (nedidelę) galvutę nuplauname ir supjaustome. Dedame į puodą, užpilame vandens, pabarstome pagal skonį druskos ir verdame 20 min.

Paruošiame per tą laiką faršą: supjaustome smulkiai svogūno (jei mėgstate) pabarstome druskos, pipirų ir gerai išmaišome faršą.

Po 20 min sriubos virimo kukuliais sudedame faršą, dar paverdame 10 min.

Gairės: bulvės, druska, faršas, kopūstas, lauro lapai, morkos, svogūnas.

Receptą atsiuntė: Mama.lt

Trinta morkų sriuba su saulėgrąžomis ir skrebučiais
Sriuba "vaikų džiaugsmas"
 
 
 
Aštri vištienos sriuba

Aštri vištienos sriuba

2 2 2 2 2

 

Į karštą vandenį užmerkiame baltuosius kinietiškus "Fungus" grybus.Kokiam pusvalandžiui....

Gairės: Vištienos filė, svogūnas, lauro lapai, juodieji pipirai, druska, jūros kopūstai, jalapeno pipirai.

 
Daržovių sriuba su pievagrybiais

Daržovių sriuba su pievagrybiais

2 2 2 2 2

 

 Užvirinti puode vandenį, bulves nuskusti ir supjaustyti kubeliais, kopūstą sutarkuoti per burokinę trintuvę,...

Gairės: morkos, kopūstas, bulvės, pievagrybiai, svogūnas, aliejus, druska, lydytas sūrelis.

 
Raudonoji jūra lėkštėje

Raudonoji jūra lėkštėje

2 2 2 2 2

 

 Pirmiausia trumpai nuviriname (5 min) vištienos blauzdeles, kad nueitų visi nešvarumai ir...

Gairės: vanduo, virtas burokėlis, perlinės kruopos, vištienos blauzdelės, druska, pipirai, sviestas, svogūnas, bulvės, pomidorų padažas, grietinė.

 
PUSLAPIAI:
 
Į viršų