Vištienos kepenėlių paštetas su brendžiu

Įvertinimas: 4 / 5

Ingredientai

150 g sviesto;
200 g kepenėlių;
svogūnas;
2 skiltelės česnako;
džiovinti čiobreliai;
2 šaukštai brendžio.

Gaminimas

Kepenėles nuvalome. Susmulkiname svogūną ir kepiname svieste, kol pagelsta. Sudedame trintą česnaką ir kepiname 1 minutę. Sudedame kepenėles ir įberiame čiobrelių, dar kepame 5 minutes dažnai maišydami. Supilame brendį, troškiname minutę. Išgriebiame kepenėles kiaurasamčiu, sutriname smulkintuvu, sudedame į formą ir paliekame atvėsti.

Gairės: Vištienos kepenėlių paštetas su brendžiu, sviestas, svogūnas, česnakas, čiobreliai.

Receptą atsiuntė: Valstietis.lt

Vištienos kepenėlių aštrus troškinukas
Kepenėlių tortas
 
 
 
Velykinis triušis

Velykinis triušis

2 2 2 2 2

 

Triušieną, išmirkytą vandenyje su druska ir citrinos sultimis, išvirti su pipirais, lauro...

Gairės: Velykinis triušis, vyniotinis, svogūnas, druska, pienas, kiaušinis, citrina, bulvės.

 
PUSLAPIAI:
 
Į viršų