• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Iš šviežių bulvyčių taip ir norisi gaminti gardžius patiekalus. Vienas tokių, kurį daugelis žino dar iš močiučių. Tai šviežios bulvės, įdarytos malta mėsa. Pagaminti lengva, o skonis maloniai nudžiugins. 

Iš šviežių bulvyčių taip ir norisi gaminti gardžius patiekalus. Vienas tokių, kurį daugelis žino dar iš močiučių. Tai šviežios bulvės, įdarytos malta mėsa. Pagaminti lengva, o skonis maloniai nudžiugins. 

REKLAMA

Jums reikės: 

400 gramų maltos mėsos, 1 kiaušinio, 2 valgomųjų šaukštų džiuvėsėlių, druskos, pipirų, mėsos prieskonių, skustų ir išskobtų bulvių (600 gramų). 

Iš pradžių maltą mėsą sumaišykite su kiaušiniu, prieskoniais bei džiuvėsėliais.

Tuomet bulves nuskuskite bei išskobkite. Paruoštas bulves įdarykite malta mėsa.

Tada sudėkite į kepimo indą bei kepkite iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 40 minučių. Patiekite ir skanaukite!

Pastebėjimas: Šitaip yra net keli galimi šio patiekalo gaminimo variantai: 1- tiesiog bulves įdarome malta mėsa bei iškepame; 2 - į kepimo pabaiga ant bulvių užbarstome sūrio; 3 - įdarytas bulves išverdame. Trečias variantas manau yra pats sveikiausias, bet mūsų šeimai labiausiai patinka pirmasis, kurį čia ir aprašiau.

Šaltinis: Baltoje lėkštėje

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų