• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Jeigu pas mergaites paklausčiau ko norėtų pusryčiams atsakymas būtų – blynai. Kartais dieną galima pradėti ir nuo jų. O ypatingai, jeigu tai  purūs ir minkšti blyneliai su varške. Paskaninti grietine arba jogurtu ir uogomis“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

„Jeigu pas mergaites paklausčiau ko norėtų pusryčiams atsakymas būtų – blynai. Kartais dieną galima pradėti ir nuo jų. O ypatingai, jeigu tai  purūs ir minkšti blyneliai su varške. Paskaninti grietine arba jogurtu ir uogomis“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

REKLAMA

Porcijos 3. Užtruksite apie 20 – 30 min.

  • 250 g varškės;
  • 2 kiaušiniai;
  • 2 v. š. cukraus;
  • 1 a. š. vanilinio cukraus;
  • 120 ml pieno;
  • 100 g miltų;
  • 1 a. š. kepimo miltelių;
  • Žiupsnis druskos;
  • Aliejaus, kepimui.

Patiekti:

  • grietinė / jogurtas;
  • uogos.

Varškę išsukame su kiaušinių tryniais, cukrumi, vanilinu. Supilame pieną. Įsijojame miltus su kepimo milteliais. Baltymus su druska išplakame iki standžių putų ir atsargiai įmaišome į blynų tešlą. 

Keptuvėje įkaitiname aliejų ir kepame blynelius, kol gražiai apskrus ir iškeps. Patiekiame su grietine arba jogurtu, uogomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų