• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Parduotuvėje apsiperkant užkliuvo žvilgsnis ties balta mišraine. Taip kilo mintis ją pasigaminti namuose, tuo labiau, kad baltą mišrainę gaminau labai seniai. Iš vakaro išsiviriau kelias bulves ir morkas, tad pagaminti mišrainei daug laiko nesugaišau. Šįsyk baltą mišrainę gardinau konservuotais kukurūzais, kurie labai tiko ir kuriuos labai mėgstu“, – sako tinklaraštininkė Audronė

„Parduotuvėje apsiperkant užkliuvo žvilgsnis ties balta mišraine. Taip kilo mintis ją pasigaminti namuose, tuo labiau, kad baltą mišrainę gaminau labai seniai. Iš vakaro išsiviriau kelias bulves ir morkas, tad pagaminti mišrainei daug laiko nesugaišau. Šįsyk baltą mišrainę gardinau konservuotais kukurūzais, kurie labai tiko ir kuriuos labai mėgstu“, – sako tinklaraštininkė Audronė

REKLAMA

Reikės: 4 bulvių, 2 morkų, kumpinės dešros (galite daryti ir be jos), 2 raugintų agurkų, 1 šviežio agurko, konservuotų kukurūzų, konservuotų žirnelių, maltų juodų pipirų, prieskoninių žolelių (krapų, petražolių), majonezo ir grietinės (arba tik majonezo).

GAMINIMAS

Virtas bulves, morkas ir visus kitus recepte išvardintus produktus smulkiai supjausčiau.

Majonezu, grietine, šviežiai maltais pipirais ir prieskoninėmis žolelėmis mišrainę gardinu tik patiekiant ant stalo.

Štai ir viskas. Mišrainė pagaminta.

Šaltinis: Gamink su Audrone

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų