• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Ši mišrainė patraukė mano akį viename žurnale. Tad vieną gražią dieną ėmiau ir ją pagaminau“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

„Ši mišrainė patraukė mano akį viename žurnale. Tad vieną gražią dieną ėmiau ir ją pagaminau“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

REKLAMA

Porcijos 6. Užtruksite apie 20 min: 100 g ryžių; 200 g vyšninių pomidorų; 2 v. š. kaparėlių; 1 skardinė konservuotų raudonų pupelių; 200 g konservuotų kukurūzų; 2 skardinės konservuoto tuno; Žiupsnis juodųjų pipirų; Žiupsnis druskos; Šlakelis citrinos sulčių; 1 v. š. alyvuogių aliejaus.

Mišrainės receptas

Ryžius išverdame ir atvėsiname. Nuo konservuotų pupelių ir kukurūzų ir kaparėlių nupilame skystį. Vyšninius pomidorus perpjauname pusiau.

Maišome ryžius, tuną, pomidorus, pupeles, kukurūzus, kaparėlius. Apšlakstome citrinos sultimis, aliejumi,  pabarstome druska, pipirais. Mišrainę išmaišome ir skanaujame. 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų