• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nors Kūčių vakarienė ir šv,. Kalėdos jau praėjo, netrukus į namus pasibels Naujieji metai. Ar jau galvojote, kuo nustebinsite svečius? Tinklaraštis „Samčio užrašai“ siūlo jums išmėginti populiarią ir lietuvių pamėgtą krabų lazdelių miršainę su netikėtu ingredientu - apelsinu. 

Nors Kūčių vakarienė ir šv,. Kalėdos jau praėjo, netrukus į namus pasibels Naujieji metai. Ar jau galvojote, kuo nustebinsite svečius? Tinklaraštis „Samčio užrašai“ siūlo jums išmėginti populiarią ir lietuvių pamėgtą krabų lazdelių miršainę su netikėtu ingredientu - apelsinu. 

REKLAMA

Jums reikės: 

1 apelsino, 100 gramų krabų lazdelių, 100 gramų konservuotų kukurūzų, 2 kiaušinių, 1 skiltelės česnako, 1 šaukšto majonezo, druskos, pipirų. 

Kiaušinius išverdame ir atvėsiname. Atvėsusius kiaušinius nulupame ir susmulkiname kubeliais arba galima sutarkuoti burokine tarka.

Krabų lazdeles susmulkiname kubeliais. Nulupame apelsiną ir išskirstome skiltelėmis. Nuo kiekvienos skiltelės nulupame baltas žieveles ir apelsino minkštimą supjaustome kubeliais.

Sumaišome visas sudedamąsias dalis, beriame druskos, pipirų ir išmaišome.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų