• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

O dabar labai skanios mišrainės receptas, kurį gaminu jau eilę metų. Nors pripažįstu, kad maisto su majonezu pas mus būna retai,tad ir šia mišrainę gaminu maksimaliai kartą ar du į metus, kaip ir baltąją mišrainę“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

O dabar labai skanios mišrainės receptas, kurį gaminu jau eilę metų. Nors pripažįstu, kad maisto su majonezu pas mus būna retai,tad ir šia mišrainę gaminu maksimaliai kartą ar du į metus, kaip ir baltąją mišrainę“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

REKLAMA

Mišrainei reikės:

  • 500 g rūkytos vištienos (galite krutinėlę naudoti, galite kulšeles);
  • 1 nedidelė skardinė konservuotų kukurūzų;
  • 200 g virtų juodųjų pupelių;
  • 1 poro baltoji dalis;
  • 2 nedidelės spalvotos paprikos;
  • 150 g fermentinio sūrio;
  • 1 šaukštas majonezo;
  • 1 šaukštas graikiško jogurto;
  • 1/2 šaukšto garstyčių (galite ir visa šaukštą dėti);
  • pagal skonį druskos ir pipirų, krapų.

Vištieną, sūrį ir paprikas supjaustykite nedideliais kubeliais. Į dubenį dedame smulkintą vištieną, paprikas,sūrį, porą, beriame kukurūzus, pupeles.Majonezą, jogurtą ir garstyčias sumaišome ir dedame į mišrainę. Pagardiname druska, pipirais, smulkintais krapais ir gerai išmaišome.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų