• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Šiandien vakarienei norėjosi pagaminti kažką lengvo, be ilgesnio tupinėjimo virtuvėje, bet tuo pačiu ir gardaus. Tai sumąsčiau išvirti virtinukus, bet netradicinius saldžius, o su sūriu, pikantiško skonio. Taigi, vakarienė buvo pagaminta maksimaliai greitai ir labai gardi. Nedaugžodžiaujant skubu surašyti receptuką, kuriuo galbūt pasinaudosite ir jūs“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Šiandien vakarienei norėjosi pagaminti kažką lengvo, be ilgesnio tupinėjimo virtuvėje, bet tuo pačiu ir gardaus. Tai sumąsčiau išvirti virtinukus, bet netradicinius saldžius, o su sūriu, pikantiško skonio. Taigi, vakarienė buvo pagaminta maksimaliai greitai ir labai gardi. Nedaugžodžiaujant skubu surašyti receptuką, kuriuo galbūt pasinaudosite ir jūs“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 270–300 gr varškės, 1 kiaušinio, 2 v.š. miltų (su kaupu), 40 gr tarkuoto sūrio, džiovintų petražolių, česnako granulių, žiupsnelio druskos.

Virtinukų receptas

Į varškę įmušiau kiaušinį, subėriau sūrį, prieskonines žoleles, česnako granules, druską ir miltus. Viską gerai išmaišiau Masė išeina kiek lipni, bet taip ir turi būti.

 

Drėgnomis rankomis formavau rutuliukus, jų išeina apie 18–20 vienetų. Į puodą su verdančiu, sūdytu vandeniu sudėjau virtinukus ir jiems iškilus į paviršių paviriau 4–5 minutes. Patiekiau virtinukus su grietinės ir sviesto padažu.

Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų