• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vyras Tviteryje pasidalino viską iš pagrindų keičiančiu maisto gaminimo triuku. Internete žaibiškai išplitęs jo patarimas – Kijevo kotletus kepti ant duonos riekelių ir taip pasigaminti gardžių česnakinių skrebučių.

Vyras Tviteryje pasidalino viską iš pagrindų keičiančiu maisto gaminimo triuku. Internete žaibiškai išplitęs jo patarimas – Kijevo kotletus kepti ant duonos riekelių ir taip pasigaminti gardžių česnakinių skrebučių.

REKLAMA

Nesudėtingu Kijevo kotletų gaminimo triuku pasidalinęs vyras apstulbino visą Tviterį, rašoma dailystar.co.uk. Dėdamas Kijevo kotletus kepti į orkaitę Nefynas Robertsas juos padeda ant duonos riekelių. Taip visos bekepant išsiskiriančios sultys subėga į duoną ir suteikia jai skonio.

Velse, Didžiojoje Britanijoje gyvenantis vyras paaiškino: „Puiki gudrybė – po Kijevo kotletais padėkite duonos, kad į ją subėgtų visas sviestas su česnaku, ir taip pasigaminsite gardžios česnakinės duonos.“

Šis paprastas patarimas patiko daugeliui – jis surinko šimtus komentarų ir 2500 patiktukų. Daugybė žmonių šią mintį vadino „nuostabia“, nors atsirado ir susirūpinusių dėl duonos degimo.

REKLAMA
REKLAMA

Vienas žmogus rašė: „Ar Kijevo kotletams nereikia kepti maždaug 20 minučių 170 laipsnių temperatūroje? Duona per tą laiką sudegs.“

REKLAMA

Kitas rašė: „Nuostabu! Bet ar duona nesudega, jei orkaitėje ją palieki visą kepimo laiką?“

Laimei, Nefynas šias abejones išsklaidė.

Jis tikino: „Ne – duoną palikau 20 minučių. Gal dėl to, kad ją kepu orkaitėje, o ne ant grilio, todėl nesudega.“

Pasirodžius Nefyno patarimui, atsirado ir daugiau patarimų, kaip gaminti Kijevo kotletus. Vienas Tviterio naudotojas rašė: „Aš tame pačiame orkaitės inde kepu bulvytes – išeina sviestuotos česnakinės bulvytės.“ Kitas rašė: „Ne, geriau sviestą pilti ant bulvių košės.“

Trečias pridūrė: „Jei Kijevo kotletą kepsite apverstą aukštyn kojom, sviestas neišbėgs!“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų