REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Garsusis virtuvės šefas Gian Luca Demarco su TV3 laida „La maistas“ tęsia skaniausias kulinarines keliones po Lietuvą ir dalinasi neatsivalgomų patiekalų receptais. Šįkart aplankęs Kazlų Rūdoje veganiškais saldumynais garsėjančią Irmą Trečiokienę Gian Luca stojo į tiramisu kovą ir parodė, kaip pasigaminti tikrą itališką tiramisu.

Garsusis virtuvės šefas Gian Luca Demarco su TV3 laida „La maistas“ tęsia skaniausias kulinarines keliones po Lietuvą ir dalinasi neatsivalgomų patiekalų receptais. Šįkart aplankęs Kazlų Rūdoje veganiškais saldumynais garsėjančią Irmą Trečiokienę Gian Luca stojo į tiramisu kovą ir parodė, kaip pasigaminti tikrą itališką tiramisu.

REKLAMA

Gian Luca laidoje neslėpė, kad yra ragavęs daugybę veganiškų desertų, tačiau nė vieni jų nesužavėjo ir juos vertina skeptiškai, tačiau viskas pasikeitė, kai pargavo Irmos saldumynų ir kitų jų ūkyje gaminamų gardumynų. Žodis „skanu“ iš Gian Lucos lūpų laidoje skambėjo daugybę kartų.

Išragavus įvairiausius desertus Gian Luca su Irma persikelė į virtuvę, kur užvirė tikra tiramisu kova – Gian Luca gamino tradicinį itališką tiramisu desertą, Irma – veganišką šio deserto versiją.

REKLAMA
REKLAMA

O jei patys norite pasigaminti tikrą itališką burnoje tirpstantį tiramisu, virtuvės šefas parodė, kaip tai padaryti.

 

Itališkas tiramisu

Ingredientai:

  • 5 kiaušinių trynių;
  • 5 kiaušinių baltymų;
  • 250 g maskarponės;
  • 5 v. š. cukraus;
  • Kakavos;
  • Damų pirštelių sausainių.

Gaminimo eiga:

REKLAMA

Trynius išsukame su cukrumi, kol pabals. Įmaišome maskarponę ir atidedame į šalį. Iki standumo išplakame baltymus ir įmaišome į maskarponės ir trynių masę.

Pradedame formuoti tiramisu: dedame kremą, į kavą trumpam įmerkiame sausainius, klojame ant kremo, vėl pagardiname kremu ir pabarstome kakavos. Visa tai kartojame ir užbaigiame kremo ir kakavos sluoksniu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų