Aviečių džemas
- Ingredientai
3 kg aviečių;
2 kg cukraus;
1 stiklinė vandens.- Gaminimas
-
Avietes ir vandenį verdame apie 30 minučių, tuomet suberiame cukrų ir dar verdame 30 minučių. Pilstom į stiklainius.
Gairės: avietės, cukrus, vanduo.
Receptą atsiuntė: Mama.lt
|
|
Smėlinės tešlos pyragėliai stiklinėse
2 aukštas stiklines (250 ml talpos) ir 6 mažas stiklinaites (po 150 ml) ištepti riebalais ir... |
Velykinis avinėlis
Šokoladą smulkiai sukapoti. Riebalus išsukti su vaniliniu cukrumi ir kiaušiniais (sudedami po... |
Šokoladinis pyragas
Įkaitinkite orkaitę iki 200° C. Ištepkite aliejumi 25 cm skersmens atidaromą formą. Didelėje keptuvėje... |
Obuolių vyniotinis
Į ištirpintą sviestą supilkite vandenį, įberkite druskos, išmaišykite, suberkite miltus,... |
Obuolių pyragas
Paruoškite mielinę tešlą: mieles ir pusę šaukštelio cukraus (iš nurodyto recepte)... |
Citrininis plokštainis
Trapios tešlos paplotis 1. Orkaitę įkaitinti iki 210˚C. 2. Į karščiui atsparų dubenį sudėti... |
PUSLAPIAI: