Česnakinis duonos bokštas
- Ingredientai
Duonos juostelės;
majonezas;
fermentinis sūris;
česnakas;
druska.- Gaminimas
-
Šviesios duonos riekes apskrudinti iš abiejų pusių, praaušusią supjaustyti juostelėmis ir pabarstyti druska. Lėkštėje dėlioti duonos juosteles, ant viršaus tepti majonezo, tarkuoto fermentinio sūrio ir česnako mišinį, vėl dėti duoną ir taip sluoksniuoti norimą aukštų kiekį. "Bokštą" 1-2 min. pašildyti mikrobangų krosnelėje ir iš karto tiekti ant stalo.
Gairės: Česnakinis duonos bokštas, majonezas, fermentinis sūris, druska.
Receptą atsiuntė: Valstietis.lt
|
|
Krepšeliai su ikrais ir lašiša
Į krepšelius dedame po šaukštelį raudonųjų lašišinių ikrų, aplink apjuosiame po... |
Mišrainė prie alaus
Fermentinį sūrį supjaustome kubeliais, ten pat suberiame duonos džiūvėsius, labiausiai tinkami su kumpiu... |
Žirniai su spirgučiais
Žirnius mirkyti 3-4 valandas, virti 10 min. Kol verda žirniai, paspirginti spirgučius kartu su svogūnu, dėti druską... |
Aštrūs vištienos vėrinukai
Filė supjaustyti gabalėliais, iš likusių ingridientų sumaišyti vientisą masę ir ja užpilti... |
Kalmarai tešloje
Kalmarus reikia nuplauti, išdarinėti ir supjaustyti žiedais arba juostelėmis ir pavirti 1 - 2 minutes.... |
Kepta duona su pikantiška mišraine
Pakepinti duoną riekelėmis, įtrinti česnaku ir pabarstyti druska. Išvirti kiaušinius, atvėsinti,... |
Užkandėlė prie alaus
Duonos riekes iškepti aliejuje. Morkas išvirti ir nulupus sutarkuoti stambia tarka. Taip pat... |
Lavašo suktinukas prie alaus
Imame lavašo lakštą. Išskleidžiame ir aptepame tepamu lydytu sūreliu, lydytą sūrelį pasirinkus... |
Kepinukai "Skanumėlis"
Pirmiausiai atsišildome šaldytą bemielę sluoksniuotą tešlą. Tada supjaustome norima forma.... |
Aštrus kebabas
Lavašą supjaustyti į 4 dalis. Mėsos gabalą gerai įtrinti druska, keturių pipirų mišiniu, čili pipirais... |
Sviestinis Velykų avinėlis
Į išplautą sviestą pridėti tarkuotų krienų ir druskos, išmaišyti. Peilio ir šakutės... |
Kiaušiniai kevale
Dešimt kiaušinių virkite puode (apie 10 min.), tuomet atvėsinkite šaltu vandeniu (kad geriau... |
PUSLAPIAI: