Rūšiuoti pagal: NAUJAUSI | POPULIARIAUSI | GERIAUSIAI ĮVERTINTI
Vaflių rageliai
Sviestą įdėti į indą ir ištrinti su cukrumi, vėliau supilti vanilinį cukrų. Kiaušinių trynius atskirti... |
Plikytos tešlos pyragaičiai
Puode užverdame vandenį ir jame ištirpdome sviestą, suberiame cukraus miltelius ir išmaišome.... |
Šventinis šokoladinis tortas
Atskirai iškepame biskvitus. Ruošiame kremą: grietinėlę išplakame ir pamažu sumaišome su... |
Močiutės mielinis pyragas su obuoliais
Miltus persijoti. Mieles sudėti į šiltą pieną .Po truputį į pieną pilti miltus, druską, žiupsnelį cukraus.... |
Namuose gaminti grietininiai ledai
Atšaldytame dubenyje sumaišykite cukrų, druską ir pieną. Įdėkite kiaušinių trynius ir... |
Ledai tik suaugusiems
Smulkintus riešutus šiek tiek pakepinti keptuvėje, berti 20 g cukraus ant riešutų ir... |
Šokoladiniai pyragaičiai su karšto šokolado įdaru
Orkaitę įkaitinti iki 150 laipsnių temp. Miltus, cukraus pudrą, maltus migdolus sumaišyti viename... |
Tortas keptuvejė
Visus produktus gerai sumaišyti. Padalinti į 8 dalys. Iškočioti pagal keptuvės dugną. Kepti iš... |
Aviečių džemas
Avietes ir vandenį verdame apie 30 minučių, tuomet suberiame cukrų ir dar verdame 30 minučių. Pilstom į stiklainius. |
Sausainių ryšulėliai su kriaušėmis
Tešlai skirtus produktus sumaišyti ir minkyti, kol tešla tampa elastinga. Apie 30 min leisti... |
Kalėdinis obuolių pyragas
Ištirpiname sviestą, pilame cukrų, įmušame kiaušinį, suberiame vanilinį cukrų ir kepimo... |
Napoleonas su lašiša
Napoleono torto lakštą gausiai aptepti majonezu, dėti susmulkintą rūkytą lašišą, barstyti... |
Citrininis plokštainis
Trapios tešlos paplotis 1. Orkaitę įkaitinti iki 210˚C. 2. Į karščiui atsparų dubenį sudėti... |
Obuolių vyniotinis
Į ištirpintą sviestą supilkite vandenį, įberkite druskos, išmaišykite, suberkite miltus,... |
PUSLAPIAI: