Rūšiuoti pagal: NAUJAUSI | POPULIARIAUSI | GERIAUSIAI ĮVERTINTI
Velykinis avinėlis
Šokoladą smulkiai sukapoti. Riebalus išsukti su vaniliniu cukrumi ir kiaušiniais (sudedami po... |
Smėlinės tešlos pyragėliai stiklinėse
2 aukštas stiklines (250 ml talpos) ir 6 mažas stiklinaites (po 150 ml) ištepti riebalais ir... |
Pyragėliai „Kiškučiai“
Pašildyti 100 ml pieno, jame išleisti mieles. Miltus, cukrų ir vanilinį cukrų sumaišyti,... |
Pyragėliai „Žąselės“
Iš miltų, cukraus, vanilinio cukraus, kiaušinio ir atvėsinto susmulkinto sviesto suminkyti... |
Sausainiai „Avinėliai“
Greitai suminkyti miltus, atvėsintą susmulkintą sviestą, cukrų, vanilinį cukrų, druską, kiaušinio trynį ir... |
Šokoladiniai kiaušiniai lizdeliuose
Sviestą reikia ištrinti su cukraus milteliais, kakava (arba šokoladinio skonio cukraus milteliais),... |
Kalėdiniai meduoliai
Medų, cukrų ir sviestą pašildyti kartu, kol viskas suskystėja ir išsimaišo. Tada atvėsinti,... |
Kepti obuoliai su riešutais ir medumi
Obuolius nulupti, išpjauti sėklalizdžius ir aptepti citrinos sultimis, kad neparuduotų. Įdaryti obuolius... |
Kalėdinis imbierinis keksas
Dubenėlyje sumaišyti miltus su soda, kepimo milteliais ir cinamonu. Kitam dubenėlyje išsukti... |
Kalėdinis aguoninis vyniotinis
Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Tešlai reikia kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir... |
Netikras šokoladinis pyragas
Suplakti kiaušinius su pienu, cukrumi, aliejumi. Virtus burokėlius sutarkuoti smulkia trintuve. Miltus... |
Obuolių pyragas
Obuolius nuplaukite, perpjaukite per pusę, pašalinkite sėklalizdžius, supjaustykite plonomis skiltelėmis ir... |
Pyragėliai
Kremo paruošimas: 250g pieno ir 100g grietinėlės užvirti su cukrumi, į verdantį pieną supilti... |
Kokosinkinai
Baltymus labai gerai išplakame, dedame cukrus ir kokosus ir labai gerai plakame. Tuomet, skardą... |
Varškės apkepas kitaip
Pirma paruošime varškę: ją sudedame į dubenį, įmušame kiaušinius, cukrų, aguonas,... |
PUSLAPIAI: