Rūšiuoti pagal: NAUJAUSI | POPULIARIAUSI | GERIAUSIAI ĮVERTINTI
Orinis pyragaitis su šviežiomis uogomis
Orkaitę įkaitiname iki 150 C. Kiaušinių baltymus plakame iš pradžių lėtai ir beplakant dedame po... |
Saldūs bulviniai kleckučiai
Bulves sugrūsti ir sudėti kitus produktus: jogurtą, cukrų, druską, aguonas, trynį ir miltus. Beje, pastarųjų gali... |
Pusrytinės gaivios salotos
Smulkintus kubeliais vaisius sumaišyti su varške. Pagal skonį galima apsibarstyti cukrumi. Puikios... |
Mielinis pyragas su varške
Užminkome minkštą mielinę tešlą ir pakildiname du kartus. Kepimo indą patepame aliejumi ir plonai... |
Pikantiškas pyragas
Džiovintus greifruktus supjaustome smulkiais gabaliukais ir užpilame likeriu arba sirupu. Paliekame pastovėti... |
Keksas šakočio skonio
Dubenyje gerai išsukame sviestą. Įmaišome po 1 trynį, šaukštą miltų, cukraus. Masei... |
Obuolių pyragas
Sviestą išsukti su cukrumi ir tryniu. Po truputį beriant miltus, užminkyti vientisą tešlą. Iš... |
Pyragas su pudingu ir persikais
Kiaušinius, cukrų ir vanilinį cukrų išplakite kartu, sudėkite sviestą (jį pirmiau išlydome),... |
Šokoladiniai kiaušiniai lizduose
Sviestą reikia ištrinti su cukraus milteliais, kakava (arba šokoladinio skonio cukraus milteliais),... |
Vyniotinis su obuoliais ir spanguolėm
Atsildyti tešlą. Gana plonai iskočiokite ją. Įdarui skirtus obuolius nulupkite, išimkite seklalizdžius... |
Sūrio pyragas
Mėsmale sumalame sūrį, kiaušinių trynius suplakame su cukrumi, ištirpiname sviesta, viską sudedame ir... |
Sluoksniuotos tešlos pyragas su obuoliais
Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius, susmulkinti ir dėti į puodą, įpilti vandens, sudėti cukrų, cinamoną... |
Paprastai nepaprastas obuolių pyragas
Obuolius nuplauname, išdarinėjame, supjaustome nedideliais kubeliais, dedame į puodą, įpilame šiek... |
PUSLAPIAI: