Recepto konkursas: gurmaniškiausia užtepėlė
Recepto konkursas: gurmaniškiausia užtepėlė (dalyvauja 16) Konkursas pasibaigęs Pagaliau – vasara. Saulė, šiluma ir lengvas maistas. Juk kiekvienas iš mūsų turime savo specialių receptų, ką galima greitai pasiruošti iškylai į gamtą, prie jūros ar ramiam vakarui namuose su draugais, šeima. Mėgėjams gaminti portalas Balsas.lt kartu su UAB „Gerovės“ konservų fabriku skelbia vasarišką konkursą – atsiųskite...

Baklažanų užtepėlė

 REIKIA: 2 baklažanų,2 česnako skiltelių,čili pipirų miltelių arba šviežių pipiriukų,petražolių,druskos,sviesto,saujos saulėgrąžų.

   Perpjauname baklažanus išilgai pusiau. Ant jų sudedame smulkintus česnakus, petražoles, čili pipiriukus, druską ir apdedame sviesto skiltelėmis. Dedame į 170 laipsnių orkaitę maždaug 15 minučių.Kol kepa baklažanai, pakepti keptuvėje saulėgrąžas. Iškepusiems baklažanams nulupame odeles, viską sudedame į smulkintuvą ir sumalame iki vientisos masės.Štai užkepėlė ir paruošta. Telieka tepti ją ant mėgstamos duonelės ir vaišintis.

Naujausi dalyviai

Į viršų