Recepto konkursas: gurmaniškiausia užtepėlė
Recepto konkursas: gurmaniškiausia užtepėlė (dalyvauja 16) Konkursas pasibaigęs Pagaliau – vasara. Saulė, šiluma ir lengvas maistas. Juk kiekvienas iš mūsų turime savo specialių receptų, ką galima greitai pasiruošti iškylai į gamtą, prie jūros ar ramiam vakarui namuose su draugais, šeima. Mėgėjams gaminti portalas Balsas.lt kartu su UAB „Gerovės“ konservų fabriku skelbia vasarišką konkursą – atsiųskite...

Sumuštinukai su mozzarella

1 česnako skiltelės

Druskos pagal skonį

1 itališkos duonos ciabatta

1 mozzarellos sūrio rutuliuko

3-4 valgomi šaukštai alyvuogių aliejaus

Šviežio baziliko papuošimui

 

Supjaustytą duoną dedame į orkaitę įkaitintą 180 laipsnių temperatūroje ir paliekame kepti 10 min. , kad apskrustų. Apskrudusią duoną patriname česnaku, užbarstome druskos ir apšlakstome alyvuogių aliejumi. Ant duonos riekelės uždedame plėšytą mozzarellą ir papuošiame baziliko lapeliu. Skanaus!

Naujausi dalyviai

Į viršų